Tianlai tilbyr

Face massage

Kinesisk Tuina massasje

Pris: 880kr/60min | 1300kr/90min | 1760kr/120 min

Tui na er basert på den tradisjonelle kinesiske, medisinske teorien om meridianer og akupressur. Behandlingsformen, hvor vi bruker massasjeteknikker som går dypt ned i muskelvevet, har gjennom århundrer med erfaring vist seg å være svært effektiv, og brukes bl.a. på kinesiske sykehus for å redusere anspenthet i musklene, lindre tretthet, gjenopprette fysisk styrke, forbedre immunforsvaret, øke kroppens blodsirkulasjon, hindre åreforkalkning og “løse opp” meridianer. Hos Tianlai finner du flere terapeuter med høy utdannelse og solid praksis innen tui na, som er den mest populære behandlingsformen hos oss.

Akupunktur Tianlai Behandling

Kinesisk Akupunktur + Kinesisk Massasje

Pris: 480kr/30min | 880kr/60min

Akupunktur er en av de eldste medisinske terapiformer vi kjenner til i dag tidligste nedtegnelsene til akupunktur kommer fra klassisk kinesisk medisin .

Meridianer blir sett på som et kanalsystem i kroppen der qi kontinuerlig sirkulerer. Meridianene forbinder alle de indre organene med hverandre. Hver av de tolv hovedmeridianene har forbindelse og navn etter det organet de er forbundet med. På enkelte punkter langs meridianene finner vi veien til hudens overflate. Dette punktet kalles et akupunkturpunkt. Vi har flere hundre akupunkturpunkter fordelt over hele kroppen.
Ved manipulering av akupunkturpunkter kan blokkeringer fjernes. På denne måten kan ubalanser i de indre organene oppheves og sykdommer bedres. Erfaring viser at akupunktur er effektivt i forbindelse med korrigering av funksjonsforstyrrelser i en rekke lidelser og anvendelig mot både akutte så vel som kroniske tilstander. Smertelindringen kommer i stand gjennom svært sammensatte virkningsmekanismer.

Hos Tianlai kombinerer vi akupunktur med tradisjonell kinesisk massasje for best mulig effekt. Selv om metoden kan redusere smerte, stivhet og forbedre bevegelighet, kan den ikke gjenoppbygge muskler eller reparere benskader som allerede har oppstått i kroppen.Spør oss derfor om råd først!

Oriental fotmassasje

Pris: 880kr/60min | 1300kr/90min | 17600kr/120 min

Fotterapi har vært en viktig del av kinesisk kultur i mer enn 3.000 år, og hos Tianlai har vi flere spesialister på fagområdet. I følge den kinesiske medisinen oppstår sykdom som følge av en ubalanse i energiflyten i kroppen. Våre føtter har mer enn 60 punkter som er knyttet til kroppens øvrige organer. Stimulering av disse punktene kan bidra til å justere balansen og samarbeidet mellom kroppens indre organer, hvilket kan gi en opplevelse av økt kroppslig velvære. Metoden brukes ved en rekke plager.

Fettfjerning terapi

Pris: 1300kr/60min

Tianlai tilbyr en elektronisk treningssimulator for effektiv vekt- og figurkontroll. For optimal effekt kombineres denne behandlingen med tradisjonell kinesisk massasje. Behandlingen foregår ved at du får påsatt gummiputer, eller såkalte pads, på strategiske steder der du ønsker å redusere omfanget, for eksempel på lårene. Ved hjelp av en elektronisk treningssimulator blir det sendt impulser som aktiverer musklene dine. Simuleringen er unik fordi den kan variere i frekvenser og gi musklene dine mange ulike impulser, avhengig av hvor hard ”trening” du ønsker på de ulike stedene. Elektronisk muskelsimulering, kombinert med massasje, er en vitenskapelig tilnærming til fettfjerning og sunt vekttap uten bivirkninger som har vist seg å gi gode effekter. Sammen med kopping og oljemassasje kan du få satt fart på fordøyelsessystemet, bedre kroppens metabolisme og få hjelp til sunn vektreduksjon og figurforming.

Aromatiske oljemassasje

Pris: 880kr/60min | 1300kr/90min | 1760kr/120 min

En aromatisk oljemassasje er en avslappende opplevelse for økt velvære. Du velger selv hvilken olje terapeuten bruker, avhengig av formålet med massasjen. Behandlingen består av en kombinasjon av stryking og trykk på akupunkter, noe som gjør at den eteriske oljen trenger inn i huden, fremmer blodsirkulasjonen, øker kroppens motstandskraft og gir en følelse av harmoni. Metoden passer godt ved anspenthet og behov for å stresse ned, men også hvis du føler deg trøtt og har behov for mer energi.

Hode og skuldermassasje

Pris: 450kr/30min

Tradisjonell klassisk nakkemassasje, ved hjelp av trykk som stimulerer kanaler og blodsirkulasjon. Behandlingen gjenoppretter en riktig balanse mellom yin og yang og gjør kroppen mer motstandsdyktig mot sykdommer, samtidig som den gir økt velvære.

Du kan finn mer tilbyr pa: www.tianlai.no

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>