Virkningen av akupunktur, min egen erfaring:)

4_nIMGP0222 - Copy (2)initpintu_副本IMG_6960_副本_副本
I begynnelsen var jeg skeptisk på virkningene av akupunktur. Hvordan kunne små nåler egentlig hjelpe med såpass mange sykdommer og skader? I Kina hadde jeg studert tradisjonell kinesisk medisin, helse og skjønnhet. Tidligere i Shanghai jobbet jeg i et helse og velvære hus. I 2004 havnet jeg i en alvorlig bilulykke. Det var sent på kvelden og jeg var på vei hjem fra jobb. Siden var en del å gå, syklet jeg. Plutselig kom det en bil fra sidelinjen og kastet meg flere meter bort på asfalten. Sjåføren sendte meg til sykehuset hvor jeg ble i en halv måned. Jeg trodde jeg var fortapt, og jeg ikke kunne gå. Da jeg ble frisk, hadde jeg forsatt kraftige knesmerter. I 2006 kom jeg til Norge, hvor jeg jobet i et massasjested. Der hadde de blant annet japansk massasje, hvor man måtte sitte på knærne for å massere, noe som var utrolig smertefullt. Om sommeren hadde jeg ofte moderate smerter, mens om vinteren ble de mye sterkere. Det var en av grunnene til at jeg sluttet i 2013. På grunn av min tidligere utdanning, begynte jeg med akupunktur behandling på meg selv. Dette gjorde jeg gjennom en hel behandlingsperiode (8-10 ganger) og på magisk vis, virket det. Nå, 4 år senere, har jeg forsatt ikke opplevd smerter i knærne. Min historie er en av utrolig mange og jeg anbefaler sterkt akupunktur. Uten å prøve det, vil du aldi vite hvor stor virkning akupunktur har på kroppen.

About tianlai

Velkommen til helsehuset TianLai TianLai tilbyr massasje og behandling som vil redusere stress og øke livskvalitet for den enkelte. Vi har et variert tilbud for folk flest. I tillegg har vi relevante massasjebehandlinger for eldre og gravide.   Vi bruke tradisjonell kinesisk medisinsk teori og teknikk. Målet for disse metodene er å stimulere kroppens naturlige selvhelbredelsesprosesser, og få disse til å sirkulere fritt igjen. Vi kombinerer trykke på punkter på kroppens overflate, stryk, løft og press med helsebringende berøring som får deg til å føle deg rolig og avslappet. For å oppnå dette bruker vi eterisk olje mot musklene. Lyden av klassisk kinesisk musikk legger dessuten gode rammer for en flott atmosfære. Våre dyktige spesialister fra Kina vil gi deg en fantastisk opplevelse, så det er bare å komme innom og inkluder vår massasjebehandlinger til din livstil.
This entry was posted in Massasje og akupunktur. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>