Virkningen av akupunktur, min egen erfaring:)

4_nIMGP0222 - Copy (2)
Jeg var i utgangspunktet spacial om effekten av akupunktur. Hvordan kan små barn virkelig bidra til å passere mange sykdommer og skader? I Kina hadde jeg studert tradisjonell kinesisk medisin, helse og skjønnhet. Formelt i Shanghai jobbet jeg i et helse- og velværehus. I 2004 var jeg i en alvorlig bilulykke. Det ble sendt om kvelden og jeg var på vei hjem fra jobb. Siden det var en del i går, syklet jeg. Plutselig kom en bil fra sidelinjen og kastet meg flere meter unna på asfalten. Søster sendte meg til sykehuset der jeg bodde i en halv måned. Jeg trodde jeg var tapt, og jeg kunne ikke gå. Da jeg gjenopprettet, hadde jeg alvorlige knesmerter. I 2006 kom jeg til Norge, hvor jeg jobbet i et massasjeanlegg. Det var en japansk massasje, hvor man måtte sitte på knærne for å massasje, noe som var utrolig smertefullt. Om sommeren hadde jeg ofte moderat smerte, mens om vinteren ble de mye sterkere. Det var en av grunnene til at jeg endte i 2013. På grunn av min tidligere utdannelse begynte jeg med akupunkturbehandling på meg selv. Jeg gjorde dette gjennom en hel behandlingsperiode (8-10 ganger) og på en magisk måte virket det. Nå, 4 år senere, har jeg ikke forlatt meg smerte i knærne. Min historie er en av utrolig mange, og jeg anbefaler sterkt akupunktur. Uten å prøve det, vil du alltid vite hvor mye akupunktur har på kroppen din.

About tianlai

Velkommen til helsehuset TianLai TianLai tilbyr massasje og behandling som vil redusere stress og øke livskvaliteten for den enkelte. Vi har et variert tilbud for folk flest. I tillegg har vi relevant massasjebehandlinger for eldre og gravide. EN Vi bruker tradisjonell kinesisk medisinsk teori og teknikk. The goal of these methods is to stimulate the body's natural self-healing processes, and get these to circulate freely again. Vi kombinerer å trykke på punkter på kroppens overflate, strekke, løfte og press med helsebringende berøring som får deg til å føle deg rolig og avslappet. For å oppnå dette bruker vi eterisk olje mot musklene. Lyden av klassisk kinesisk musikk legger dessuten gode rammer for en flott atmosfære. Våre dyktige spesialister fra Kina vil gi deg en fantastisk opplevelse, så det er bare å komme inn og ta med vår massasjebehandling til din livsstil.
This entry was posted in Massasje og akupunktur. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>