Om Tianlai

Tianlai Therapy Center på Queen Maud Street 3, kontakter vi deres firma. Tianlai er et relativt nytt selskap (grunnlagt i juni 2013) med et seriøst og hardt arbeidende team med ansatte som tilbyr klassisk kinesisk massasje, akupunktur og tradisjonelle behandlingsmetoder har blitt brukt i Kina i over 2000 år. Tianlai Therapy Center har noen av landets beste massasjere i staben. Vi har spesialkompetanse innen muskelrelatert rygg-, nakke- og hodepine, og tilbyr skreddersydde behandlinger for ansatte som lider av plager som følge av blant annet dager foran PC-skjermen. Selskapet har for tiden seks ansatte, alle er nært utvalgte terapeuter og massører med spesialkunnskaper i alternativ kinesisk behandling. Det er flere og flere vanlige kunder, og vi har godt over 1000 medlemmer.

Tianlai Therapy Center tilbyr også bedriftsmassasje som reduserer stress og muskelspenning. Vi har bærbare massasje benker og inkluderer alt utstyret som trengs for å utføre en effektiv massasje for ansatte. Alt som kreves er et ledig rom. Vår partner er Thon Hotel Vika, Grape Architects og IARK Consultancy Services.

Vår kinesiske tradisjonelle medisinske behandling har mange positive effekter:
Mindre sykefravær, mer stabilitet og bedre arbeidsmiljø;
Bedre humør, mer fortjeneste og sterkere lagånd;
Mer kreativitet, bedre fokus og større utholdenhet;
Tilbudet gir ansatte følelsen av å bli tatt vare på, styrker lojaliteten og har en positiv innvirkning på utfallet.

Fordelen med selskapsavtale inkluderer også 20% rabatt på alle behandlinger. Vi kan komme til deg en eller to virkedager, som tirsdag og torsdag, og gir hver ansatt 30 min. behandling hele dagen.

Tianlai Terapisenter tilbyr også fysioterapi, og vi samarbeider nå med en offentlig kvalifisert fysioterapeut som arbeider for hjelp. En fysioterapeuts behandling starter alltid med en grundig undersøkelse og funksjonell vurdering som gir grunnlag for videre behandling i forbindelse med pasientens livssituasjon (arbeid, aktivitetsnivå, etc.). Behandling kan f.eks. Være behandling av bløtvev, individuelt tilpasset trening og / eller rehabiliteringsprosedyrer, tilsyn etc. Det legges også vekt på forebyggende rådgivning og veiledning. Dette innebærer blant annet tips om ryggsmerter, arbeidsplassjustering og justering i aktiviteten etc. Noen av områdene du kan gå til fysioterapeut for hodepine og migrene, svimmelhet, kjeve smerter, skulder smerter (myalgi, impingement, rotator mansjett tendinose ), armlener (tennis albue, ansikts-og duodenal kjertel), smerter i ryggsmerter, lumbale ryggrad, skoliose, prolaps, ischias, spinal stenose), fascitt, slitasjegikt, fot og lår) og sportsskader.

Vi tilbyr også gavekort som kan brukes til belønning for ansatte, gave til forretningspartnere eller ved spesielle anledninger. Om nødvendig kan vi også gi gode og solide referanser.

Ta kontakt med oss ​​for mer informasjon og uforpliktende tilbud på 99 86 67 58 eller reception@tianlai.no.

http://www.tianlai.no/

Du er velkommen til å høre fra deg om dette. Med beste ønsker

 

About tianlai

Velkommen til helsehuset TianLai TianLai tilbyr massasje og behandling som vil redusere stress og øke livskvaliteten for den enkelte. Vi har et variert tilbud for folk flest. I tillegg har vi relevant massasjebehandlinger for eldre og gravide. EN Vi bruker tradisjonell kinesisk medisinsk teori og teknikk. The goal of these methods is to stimulate the body's natural self-healing processes, and get these to circulate freely again. Vi kombinerer å trykke på punkter på kroppens overflate, strekke, løfte og press med helsebringende berøring som får deg til å føle deg rolig og avslappet. For å oppnå dette bruker vi eterisk olje mot musklene. Lyden av klassisk kinesisk musikk legger dessuten gode rammer for en flott atmosfære. Våre dyktige spesialister fra Kina vil gi deg en fantastisk opplevelse, så det er bare å komme inn og ta med vår massasjebehandling til din livsstil.
This entry was posted in Massasje og akupunktur. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>