Om Tianlai

Tianlai Terapisenter på Dronning Mauds gate 3, kontakter vi deres firmaet. Tianlai er en relativt nystartet bedrift (stiftet i juni 2013) med et seriøst og hardtarbeidende team av ansatte som tilbyr klassisk kinesisk massasje, akupunktur, og tradisjonelle behandlingsmetoder har vært brukt i Kina i over 2.000 år. Tianlai Terapisenter har noen av landets beste massører i staben. Vi har spesialkompetanse på muskelrelaterte rygg-, nakke- og hodesmerter, og tilbyr skreddersydde behandlinger for ansatte som sliter med plager som følge av bl.a. dager foran PC-skjermen. Selskapet har i dag seks ansatte, alle er nøye utvalgte terapeuter og massører med spesialkunnskap innen alternativ kinesisk behandling. Det er flere og flere jevnlige kunder og vi har langt over 1000 medlemmer.

Tianlai Terapisenter også tilbyr bedriftsmassasje som reduserer stress og muskelspenninger. Vi har bærbare massasjebenker og tar med også alt utstyr som er nødvendig for å gjennomføre en effektiv massasje for ansatte. Det eneste som da kreves er et ledig rom. Våre samarbeidspartner er blant annet Thon Hotel Vika, Grape Architects, og IARK Consultancy Services.

VÃ¥r kinesisk tradisjonell medisinsk behandling har mange positive effekter:
Mindre sykefravær, mer stabilitet og bedre arbeidsmiljø;
Bedre humør, mer overskudd og sterkere lagånd;
Mer kreativitet, bedre fokus og større utholdenhet;
Tilbudet gir medarbeiderne følelsen av bli tatt vare på, styrker lojaliteten og virker positivt på resultatet.

Fordelen med bedriftsavtale inneholder også 20% rabatt på alle behandlinger. Vi kan komme til dere en eller to virkedager, for eksempel tirsdag og torsdag, og gir hver ansatt 30 min. behandling gjennom dagen.

Tianlai Terapisenter tilbyr også Fysioterapi og samarbeider vi nå med en offentlig godkjent fysioterapeut som jobber helprivat. En behandling hos fysioterapeut alltid starte med en grundig undersøkelse og funksjonsvurdering som legger grunnlag for den videre behandlingen i sammenheng med pasientens livssituasjon (arbeid, aktivitetsnivå, etc.). Behandling kan for eksempel være bløtvevsbehandling, individuelt tilpasset trenings- og/eller rehabiliteringsopplegg, veiledning m.m. Det legges også vekt på forebyggende råd og veiledning. Dette innebærer bl.a. tips mot ryggsmerte, tilrettelegging av arbeidsplass og justering i aktivitet m.m. Noen av områdene du kan gå til fysioterapeut for – hodepine og migrene, svimmelhet, kjeveplager, skulderplager (myalgier, impingement, rotator cuff tendinose), armplager (tennisalbue, slitasjegikt i håndledd og fingre), ryggplager (hekseskudd/akutte smerter, lumbago, skoliose, prolaps, isjias, spinal stenose), smerter mellom skulderbladene, bekkenplager (bekkenløsning og bekkenleddsyndrom), hofte-og lyskeplager, kneplager (meniskskader, leddbåndskader, sliteasjegikt), fotplager (Akillessenesmerter, plantar fascitt, slitasjegikt i ankel, fot, og tær), og idrettskader.

Vi tilbyr også gavekort som kan benyttes til belønning for ansatte, gave til forretningspartnere eller påskjønnelse ved spesielle anledninger. Ved behov kan vi også oppgi gode og solide referanser.

Kontakt oss gjerne for mer informasjon og uforpliktende tilbud på 99 86 67 58 eller reception@tianlai.no.

Hører gjerne fra dere om dette.

Med vennlig hilsen
tianlai terapisenterimg_20160815_204318

About tianlai

Velkommen til helsehuset TianLai TianLai tilbyr massasje og behandling som vil redusere stress og øke livskvaliteten for den enkelte. Vi har et variert tilbud for folk flest. I tillegg har vi relevant massasjebehandlinger for eldre og gravide. EN Vi bruker tradisjonell kinesisk medisinsk teori og teknikk. The goal of these methods is to stimulate the body's natural self-healing processes, and get these to circulate freely again. Vi kombinerer å trykke på punkter på kroppens overflate, strekke, løfte og press med helsebringende berøring som får deg til å føle deg rolig og avslappet. For å oppnå dette bruker vi eterisk olje mot musklene. Lyden av klassisk kinesisk musikk legger dessuten gode rammer for en flott atmosfære. Våre dyktige spesialister fra Kina vil gi deg en fantastisk opplevelse, så det er bare å komme inn og ta med vår massasjebehandling til din livsstil.
This entry was posted in Massasje og akupunktur. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>