Akupunkur fettfjerning:

Formålet av akupunktur fettfjerning behandlingen er å justere kroppens metabolisme og endokrine funksjoner. Det har særlig god resultat mot målgruppen mellom 20-50 år. Dette er på grunn av at i denne målgruppen er kroppens utvikling relativt moden og kroppens alle funksjoner er relativt robuste.
Ved akupunktur behandling er det effektivt til å justere metabolisme funksjoner, stimulere lipolyse derved oppnå ønsket fettfernings målet.
Akupunktur stimulering kunne inhibere den gastrointestinale motiliteten og magesyresekresjon, derved man kjenne seg midre sult og oppnå sin målet som fettfjerning.
Det tar ca. 30 minutter per behandling. Anbefal minst to behandlinger hver uke og tillat 24 timers pause mellom to behandlinger.
Et økt inkluderer 15 behandlinger og tillat 5 dagers pause mellom to økt.

yinyangIMG_6962

About tianlai

Velkommen til helsehuset TianLai TianLai tilbyr massasje og behandling som vil redusere stress og øke livskvaliteten for den enkelte. Vi har et variert tilbud for folk flest. I tillegg har vi relevant massasjebehandlinger for eldre og gravide. EN Vi bruker tradisjonell kinesisk medisinsk teori og teknikk. The goal of these methods is to stimulate the body's natural self-healing processes, and get these to circulate freely again. Vi kombinerer å trykke på punkter på kroppens overflate, strekke, løfte og press med helsebringende berøring som får deg til å føle deg rolig og avslappet. For å oppnå dette bruker vi eterisk olje mot musklene. Lyden av klassisk kinesisk musikk legger dessuten gode rammer for en flott atmosfære. Våre dyktige spesialister fra Kina vil gi deg en fantastisk opplevelse, så det er bare å komme inn og ta med vår massasjebehandling til din livsstil.
This entry was posted in Massasje og akupunktur. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>