Hode og skuldermassasje

 

Det blir stadig raskere tempo i det moderne lig og det øker med stress fra alle kanter.
Er du en av de som jobber sent, og ønsker en liten massasje for å slappe litt av? Men de flestehar vel ingen krefter til å ringe om time, og enda verre, ikkevite hvor det er et bra massasjested. Så de fleste mennesker har hodepiner, svimmelheter, stretchings, søvnløshet, sløv klarhet og mange andre ubehag. Derfor ønsker vi velkommen til Tianlai for nyting av et hode og skulder massasje for lindring og avslapping.

20150523_144422_副本20150523_143008

About tianlai

Velkommen til helsehuset TianLai TianLai tilbyr massasje og behandling som vil redusere stress og øke livskvaliteten for den enkelte. Vi har et variert tilbud for folk flest. I tillegg har vi relevant massasjebehandlinger for eldre og gravide. EN Vi bruker tradisjonell kinesisk medisinsk teori og teknikk. The goal of these methods is to stimulate the body's natural self-healing processes, and get these to circulate freely again. Vi kombinerer å trykke på punkter på kroppens overflate, strekke, løfte og press med helsebringende berøring som får deg til å føle deg rolig og avslappet. For å oppnå dette bruker vi eterisk olje mot musklene. Lyden av klassisk kinesisk musikk legger dessuten gode rammer for en flott atmosfære. Våre dyktige spesialister fra Kina vil gi deg en fantastisk opplevelse, så det er bare å komme inn og ta med vår massasjebehandling til din livsstil.
This entry was posted in Massasje og akupunktur and tagged , , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>