Oljemassasje

Velkommen til Tianlai, hvor du kan nyte masasjer og terapier. Vi i Tianlai har bruken av olivenolje og ulike essensoljer blandet som gir en god massasjeolje. Massasjeoljen anvender seg til visse deler av kroppen ved meridianens retning. Sakte men sikkert trenger massasjeoljen gjennom huden og inn til kroppen.

Vanligvis bruker vi effekten til å eliminere muskel og fysisk ubehag, stimulere og justere fysiologisk prosess, styrkning av blod og nymfe, balansere endokrinesystemet, slappe av og avlaste stress effektivt. Oljemassasjen gir også en avgifting, skjønnhet og slankende effekt.

Massasjeolje kan regulere tør hud gjennom profesjonell massasje, redusere tretthet, øke immunsystemet. For eksempel: olivenolje som gir vekttap, mindre aldring og solbrenthet. Roseolje: gir vitamin C, gir elastisk hud og glans. Lavendel: søvn og beroligende effekt.

oljemassasjeIMG_694828

About tianlai

Velkommen til helsehuset TianLai TianLai tilbyr massasje og behandling som vil redusere stress og øke livskvaliteten for den enkelte. Vi har et variert tilbud for folk flest. I tillegg har vi relevant massasjebehandlinger for eldre og gravide. EN Vi bruker tradisjonell kinesisk medisinsk teori og teknikk. The goal of these methods is to stimulate the body's natural self-healing processes, and get these to circulate freely again. Vi kombinerer å trykke på punkter på kroppens overflate, strekke, løfte og press med helsebringende berøring som får deg til å føle deg rolig og avslappet. For å oppnå dette bruker vi eterisk olje mot musklene. Lyden av klassisk kinesisk musikk legger dessuten gode rammer for en flott atmosfære. Våre dyktige spesialister fra Kina vil gi deg en fantastisk opplevelse, så det er bare å komme inn og ta med vår massasjebehandling til din livsstil.
This entry was posted in Massasje og akupunktur and tagged , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>