Kopping – det beste hjelpemiddelet mot astma

Koppingbehandlinger på “Dazhui”-punktet ved nakken er det beste og viktigste punktet for hjelp av astma. Astma er en veldig vanlig sykdom. Det er kanskje ikke noe påvirkning på liv og arbeid, men det er en viktig sykdom som rammer både fysisk og psykisk helse. I metodene for behandling av astma, prøv gjerne koppingterapi. Ved koppingterapi, kan du regulere blodet, pusten, slimet og ikke minst astma.
Risikoer ved astma, inkluderer genetiske og miljømessige faktorer på to måter. Genetiske faktorer i mange pasienter kan bli reflektert og de aller fleste av dem er slektninger av pasienten. Pasienten kan spores tilbake til den som hadde astma eller en med andre allergiske sykdommer.
Gjennom kopping terapi, ved fysisk stimulering og negativ fjerning, kan det forbedre blant annet: blodsirkulasjonen , stimulere essens, kondisjonere blod og regulere rollen av det menneskelige immunsystemet.
Astma er hovedsakelig Ying Yangs spesifikke akupunkturpunkter. Oppmerksom på at den menneskelige kroppen ved dazhuiounktets møtepunkt, gjennom å stimulere opphisset av ying yang og kan løsne slimet i halsen.
Behandlingen av koppingen varer i 15 minutter. Når man trekker koppingkoppen vil enkelte pasienter være delvis være lilla, gråaktig, blek eller blått flekk der koppingkoppen vari løpet av 3 til 5 dager vil det gå tilbake til det normale.

kopping massasje

About tianlai

Velkommen til helsehuset TianLai TianLai tilbyr massasje og behandling som vil redusere stress og øke livskvaliteten for den enkelte. Vi har et variert tilbud for folk flest. I tillegg har vi relevant massasjebehandlinger for eldre og gravide. EN Vi bruker tradisjonell kinesisk medisinsk teori og teknikk. The goal of these methods is to stimulate the body's natural self-healing processes, and get these to circulate freely again. Vi kombinerer å trykke på punkter på kroppens overflate, strekke, løfte og press med helsebringende berøring som får deg til å føle deg rolig og avslappet. For å oppnå dette bruker vi eterisk olje mot musklene. Lyden av klassisk kinesisk musikk legger dessuten gode rammer for en flott atmosfære. Våre dyktige spesialister fra Kina vil gi deg en fantastisk opplevelse, så det er bare å komme inn og ta med vår massasjebehandling til din livsstil.
This entry was posted in Massasje og akupunktur and tagged , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>