Tianlai terapisenter complex behandling

1. Kombinasjon av moxa-terapi, akupunktur og ingefærskive er en unik behandling i Tianlai

Denne metoden er for å fjerne fuktighet og kulden i kroppen, drenere meridianer, stimulere blodsirkulasjon.

Den har spesielle effekter på leddsmerte, tung pust, prematur ejakulasjon, ufruktbarhet og dysmenoré.

2. Kvinner som pleier å sulke ofte har masse luft i kroppen, slik luft er skadelig for helse. Det er derfor mange kvinner har problemer med skjoldkjertelen, hyperplasi, livmor fibrom, cyster på eggstokkene.

Tianlai terapisenter kombinerer seks forskjellige teknikker: «An(tykke), Rou(gni), Tui(skyve), Zhuo(plukke), Zhen(vibrere) og Na(holde)» for å helbrede forskjellige plager ved å slippe den skadelige luften ut.

3. En eldgammel metode – skraping terapi kan helbreder sykdommer ved å fjerne giftig avfall i kropp.

Den hjelper med å forhøye energi, fjerne kulden og giftig avfall i kroppen. Den har spesielle effekter på de som har lav energi, stiv hud, muskelsvinn, diabetes, hypertensjon og leddsmerte.

japansk massasjeAkupunktur i osloakupunktur og massasje

About tianlai

Velkommen til helsehuset TianLai TianLai tilbyr massasje og behandling som vil redusere stress og øke livskvaliteten for den enkelte. Vi har et variert tilbud for folk flest. I tillegg har vi relevant massasjebehandlinger for eldre og gravide. EN Vi bruker tradisjonell kinesisk medisinsk teori og teknikk. The goal of these methods is to stimulate the body's natural self-healing processes, and get these to circulate freely again. Vi kombinerer å trykke på punkter på kroppens overflate, strekke, løfte og press med helsebringende berøring som får deg til å føle deg rolig og avslappet. For å oppnå dette bruker vi eterisk olje mot musklene. Lyden av klassisk kinesisk musikk legger dessuten gode rammer for en flott atmosfære. Våre dyktige spesialister fra Kina vil gi deg en fantastisk opplevelse, så det er bare å komme inn og ta med vår massasjebehandling til din livsstil.
This entry was posted in Massasje og akupunktur and tagged , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>