Menstruasjon Ã…rsaker til uregelmessig mens

1. Stress, sulking og dårlig humør.

2. Kjølighet. Kvinner må ikke spise eller drikke kalde ting når de har mensen, fordi det kan føre til dysfunksjon i eggstokkene og påvirke mengden av menstruasjonen f.eks. For lite blødning eller amenoré.

3. Forstoppelse. Langvarig forstoppelse kan være årsaken til smerter i korsryggen og menstrusjonsforstyrrelser.

4. Misbruk av medisin. F.eks. hyppig bruk av antibiotika kan føre menstrusjonsforstyrrelser, ingen eggløsning og amenoré.

5. Elektromagnetisk bølge. Elektronikkutstyr som PC stråler ut elektromagnetisk bølge, den kan påvirke endokrine og kvinnelig reproduktive funksjon.

Tianlai terapisenter kan hjelp deg ! see mer info tianlai.no. for terapi Moxa – kinesisk  akupunktur varmebehandling.

 

About tianlai

Velkommen til helsehuset TianLai TianLai tilbyr massasje og behandling som vil redusere stress og øke livskvaliteten for den enkelte. Vi har et variert tilbud for folk flest. I tillegg har vi relevant massasjebehandlinger for eldre og gravide. EN Vi bruker tradisjonell kinesisk medisinsk teori og teknikk. The goal of these methods is to stimulate the body's natural self-healing processes, and get these to circulate freely again. Vi kombinerer å trykke på punkter på kroppens overflate, strekke, løfte og press med helsebringende berøring som får deg til å føle deg rolig og avslappet. For å oppnå dette bruker vi eterisk olje mot musklene. Lyden av klassisk kinesisk musikk legger dessuten gode rammer for en flott atmosfære. Våre dyktige spesialister fra Kina vil gi deg en fantastisk opplevelse, så det er bare å komme inn og ta med vår massasjebehandling til din livsstil.
This entry was posted in Massasje og akupunktur and tagged , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>