Give you advice

With the change in the way of life, work and sedentary lifestyle, cervical spondylosis and lumbar disease has become a serious impact on people’s quality of life.
Acupuncture is a safe, economical and efficacy method of physical therapy.
Office workers as a result of long-term use of computers are seriously exposed for occupational diseases in consequence of long-term use bad posture like f.ex. cervical spondylosis stiffness, shoulder pain, numbness of finger, lumbar disc prolapse, sciatica neuralgia, muscle tension and so on. We recommended acupuncture and chinese tuina massage as the safest, non-surgery way of treatment.

Akupunktur i oslobeste massasje i norgemoxabehandling

About tianlai

Velkommen til helsehuset TianLai TianLai tilbyr massasje og behandling som vil redusere stress og øke livskvaliteten for den enkelte. Vi har et variert tilbud for folk flest. I tillegg har vi relevant massasjebehandlinger for eldre og gravide. EN Vi bruker tradisjonell kinesisk medisinsk teori og teknikk. The goal of these methods is to stimulate the body's natural self-healing processes, and get these to circulate freely again. Vi kombinerer å trykke på punkter på kroppens overflate, strekke, løfte og press med helsebringende berøring som får deg til å føle deg rolig og avslappet. For å oppnå dette bruker vi eterisk olje mot musklene. Lyden av klassisk kinesisk musikk legger dessuten gode rammer for en flott atmosfære. Våre dyktige spesialister fra Kina vil gi deg en fantastisk opplevelse, så det er bare å komme inn og ta med vår massasjebehandling til din livsstil.
This entry was posted in Massasje og akupunktur and tagged , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>