Cervical spondylose

Cervical spondylose kan direkt føre til hodepine, kan komprimere rundt arteria vertebralis sympatisk plexus eller cervical sympatisk også andre ryggvirvel nervøs systematisk- de lidelse kan gi hodepine.
Det bør bemerkes daglig
1. Først og fremst bør man redusere å spille datamaskin hver dag. Etter at driften av datamaskinen har gjort for en time, anbefaler man å se noen grønne eller utsikt som kan være et godt klimatiltak for øynene og hjernen tretthet.

2.Tren nakken øvelser skikkelig hver dag. Det kan brukes for langsom rytme av halsen fleksjon, extensjon, venstrehendt, høyrehendt, venstre svingen, svingen til høyre, venstre og mot urviseren.Det tar man bedre øvelser en gang eller to ganger om dagen, som varer 10 minutter for en gang for å redusere nakkesmerter.
3.Ha ofte livmorhalsmassasjebehandlinger, ved å forbedre blodsirkulasjonen og nakke, løsne sammenvoksninger, fremme opptaket av aseptisk betennelse, hindre den inflammatoriske stoffer for å stimulere nerve nodule som resulterer i å lindre hodepine.

IMG_7443

Akupunktur bestemmer etiologi og patogenese diagnoser basert på kinesisk medisin dialektisk teori. Den forbinder med conduction gjennom meridianer og akupunkturpunkter for å oppnå en forfremmet blodsirkulasjon, balanse yin-yang. Hjerne-slag, ansikts lammelse, frossen skulder, allergisk rhinitt, tennisalbue , revmatoid artritt, gikt, stiv nakke, cervical spondylose, lumbar muskel belastning, lumbal skiveprolaps, isjias, forstue ankelen, uregelmessig menstruasjon, vekttap og så videre er alle dra nytte av det.

 

About tianlai

Velkommen til helsehuset TianLai TianLai tilbyr massasje og behandling som vil redusere stress og øke livskvaliteten for den enkelte. Vi har et variert tilbud for folk flest. I tillegg har vi relevant massasjebehandlinger for eldre og gravide. EN Vi bruker tradisjonell kinesisk medisinsk teori og teknikk. The goal of these methods is to stimulate the body's natural self-healing processes, and get these to circulate freely again. Vi kombinerer å trykke på punkter på kroppens overflate, strekke, løfte og press med helsebringende berøring som får deg til å føle deg rolig og avslappet. For å oppnå dette bruker vi eterisk olje mot musklene. Lyden av klassisk kinesisk musikk legger dessuten gode rammer for en flott atmosfære. Våre dyktige spesialister fra Kina vil gi deg en fantastisk opplevelse, så det er bare å komme inn og ta med vår massasjebehandling til din livsstil.
This entry was posted in Massasje og akupunktur and tagged , , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>