Historien om Tuina massasje

Tuina massasje er opprinnelig en kinesisk behandling og helse bevaring i gammel tid.Det brukes som en viktig behandling for pasienter når kinesisk medisinsk avkok ikke ble gjennomført.
Teknologien av Tuina har hatt fem tusen års historie. I Sui og Tang-dynastiene, hadde vi enda en massasje Ph.D., massører og andre relative stillinger.Tuina terapi er basert på det teoretiske grunnlaget for læren om organer og meridianer i kinesisk medisin. Meridianene er de generelle termene for kroppens meridianer og collaterals,er en bane for blodløping.De er nært knyttet til hverandre i menneskekroppen, på kryss og tvers, slik som å utgjøre et komplett sirkulasjonssystemet. Tuina har spilt en betydelig rolle for å stimulere blod sirkel, balansere yin og yang, heve organer, hjelpe leddene. Hvis blod meridian er knirkefritt,slik vil folk naturlig nok være velvære. Hvis blodløpe er blokkert,kunne deretter sykdommer ha blitt økt. Tuina terapi er i stand til å flyte meridianer og balansere Yin og Yang og opprettholde med helsen.Det er hundrevis av fraksjonene under utviklingen av Tuina terapi som inneholder ulike typer veier,men det kreves å ha samme grunnleggende bevegelser som tegnene av sterk,jevn, myk, dyp penetrasjon. Fordi alle metodene til Tuina er sporbar fra samme opphav.
Tuina terapi er en generell anvendbar behandling for de eldre, unge, barn og kvinner med færre bivirkninger, kan brukes som en universell anvendelse av egenomsorg metoder. Det er svært krevende for lege fordi folk har forskjellige sykdommer og behandlinger. Å være en god terapist skal ikke bare forstå vestlig medisin, som for eksempel menneskelige bein, blod, muskel anatomi, men også mestre den kinesiske meridian teorien og huske posisjonene til alle punktene. Metodene for terapi refererer vanligvis til leger som bruker sine hender til å handle på pasientens kroppsoverflate, skadestedet, ubehag ligger, bestemte akupunkturpunkter i stedet for smerte, spesielt bruken av presser, holding, trykk, Moldova, rubbing, elting, pek, skyt og andre former for manipulasjon. Tuina terapi dreier om å fjerne meridianene, fremme gjennomføringen av blod, stoppe trauma smerte, for å være rettende og balansere yin og yang.

About tianlai

Velkommen til helsehuset TianLai TianLai tilbyr massasje og behandling som vil redusere stress og øke livskvaliteten for den enkelte. Vi har et variert tilbud for folk flest. I tillegg har vi relevant massasjebehandlinger for eldre og gravide. EN Vi bruker tradisjonell kinesisk medisinsk teori og teknikk. The goal of these methods is to stimulate the body's natural self-healing processes, and get these to circulate freely again. Vi kombinerer å trykke på punkter på kroppens overflate, strekke, løfte og press med helsebringende berøring som får deg til å føle deg rolig og avslappet. For å oppnå dette bruker vi eterisk olje mot musklene. Lyden av klassisk kinesisk musikk legger dessuten gode rammer for en flott atmosfære. Våre dyktige spesialister fra Kina vil gi deg en fantastisk opplevelse, så det er bare å komme inn og ta med vår massasjebehandling til din livsstil.
This entry was posted in Massasje og akupunktur and tagged , , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>