Virkningene av akupunktur

 Akupunktur er en kinesisk spesifikk middel for å behandle sykdommer. Den har fem tusen års historie i Kina og akupunktører gjennom meridianene. Blodsirkulasjonspunktet vil ved anvendelsen av visse driftsmessige behandling av systemisk sykdom.

Akupunktur bestemmer etiologi og patogenese diagnoser basert på kinesisk medisin dialektisk teori. Den forbinder med conduction gjennom meridianer og akupunkturpunkter for å oppnå en forfremmet blodsirkulasjon, balanse yin-yang. Hjerne-slag, ansikts lammelse, frossen skulder, allergisk rhinitt, tennisalbue , revmatoid artritt, gikt, stiv nakke, cervical spondylose, lumbar muskel belastning, lumbal skiveprolaps, isjias, forstue ankelen, uregelmessig menstruasjon, vekttap og så videre er alle dra nytte av det.

Akupunktur i Oslo, Vika

Effekten av akupunktur:

 1.Mudre meridianene. Meridianenes stillstand er glatt og kan spille en normal fysiologisk rolle med å få mest fundamental og umiddelbar akupunkturbehandling. Meridianer, som er organer utenfor nettverket i lemmer. Blodet som kjører er et av de viktigste funksjonene for øvrig blokkert. Når blodkjøringen begynner å blokkeres blir det manifestert som: smerter, nummenhet, hevelse, blåmerker og andre symptomer. Akupunktur har den tilsvarende kunsten som er å miste punkter og akupunkterer meridianer og blodkjøringen bli normalt.

2. Yin og yang. Akupunktur gjør at yin og yangs ubalanse i kroppen kjemper mot fra stat til stat av likevektens transformasjons. Slik at akupunkturbehandlingen kan oppnå det endelige målet.

3.Gnistrend. Akupunktur kan hjelpe kroppen med å kvitte seg med rettferdigheten og prosessen med å utvikle overganger av onder. Sykdommer som i kjernen er prosessen med kampen mellom det gode og det onde. Da kan akupunkturbehandling spille en stor rolle på gnistrend.

About tianlai

Velkommen til helsehuset TianLai TianLai tilbyr massasje og behandling som vil redusere stress og øke livskvaliteten for den enkelte. Vi har et variert tilbud for folk flest. I tillegg har vi relevant massasjebehandlinger for eldre og gravide. EN Vi bruker tradisjonell kinesisk medisinsk teori og teknikk. The goal of these methods is to stimulate the body's natural self-healing processes, and get these to circulate freely again. Vi kombinerer å trykke på punkter på kroppens overflate, strekke, løfte og press med helsebringende berøring som får deg til å føle deg rolig og avslappet. For å oppnå dette bruker vi eterisk olje mot musklene. Lyden av klassisk kinesisk musikk legger dessuten gode rammer for en flott atmosfære. Våre dyktige spesialister fra Kina vil gi deg en fantastisk opplevelse, så det er bare å komme inn og ta med vår massasjebehandling til din livsstil.
This entry was posted in Massasje og akupunktur and tagged , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>