Sub-helse

moxabehandling

 Hva kalles sub-helse?

Sub-helse er en kritisk tilstand, selv om ingen er klar over sykdommen. Den blir redusert av mentalt styrke og tilpasningsevne og vises. Dersom denne tilstanden ikke er korrigert innen rimelig tid, veldig lett å og og psykiske lidelser,

Eksempler på sub-helse:
Gastrointestinale sykdommer, høyt blodtrykk, hjertesykdommer hjertesykdommer, kreft, seksuelle dysfunksjoner, tretthet, følelsen av irritabilitet, søvnløshet, dårlig fordøyelse, tap av appetitt, oppblåst mage, palpitasjoner, forstoppelse, diare, føler seg veldig sliten, sykdomsfølelse, kortpusthet mens du beveger deg , enkel svetting, svimmelhet, blek hudfarge, fysisk smerte.

Hvordan kurere sub-helse?

1. spis passe mye hver dag .
2. jobbe passe, ikke for mye/slitsomt men heller ikke hvile hver dag.
3. å utvikle gode søvnvaner.
4. slutte med alkohol grensebrudd.
5. Oversiktlig og balansert mengde med næringsstoffer.
6. Regelmessig trening.
7. Lett arbeid og hvile.
8. Massasje og avslapping.

About tianlai

Velkommen til helsehuset TianLai TianLai tilbyr massasje og behandling som vil redusere stress og øke livskvaliteten for den enkelte. Vi har et variert tilbud for folk flest. I tillegg har vi relevant massasjebehandlinger for eldre og gravide. EN Vi bruker tradisjonell kinesisk medisinsk teori og teknikk. The goal of these methods is to stimulate the body's natural self-healing processes, and get these to circulate freely again. Vi kombinerer å trykke på punkter på kroppens overflate, strekke, løfte og press med helsebringende berøring som får deg til å føle deg rolig og avslappet. For å oppnå dette bruker vi eterisk olje mot musklene. Lyden av klassisk kinesisk musikk legger dessuten gode rammer for en flott atmosfære. Våre dyktige spesialister fra Kina vil gi deg en fantastisk opplevelse, så det er bare å komme inn og ta med vår massasjebehandling til din livsstil.
This entry was posted in Massasje og akupunktur and tagged , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>