NÃ¥r massasje blir anbefalt ?

Mange av oss velger massasje som en form for avslapping og hvile fra stress eller etter trening.Vi glemmer det ofte, men at det har blitt oppfunnet for formålene med strengt medisinsk og bringer ytterligere store resultater ved behandlinger av mange sykdommer.I dagens artikkel vil vi gjerne introdusere deg til de situasjonene der massasje kan gi deg grenseløs nytte i behandlingen uten å bruke farmakologi.

Når det ble brukt til å behandle fedme og diabetes. Med dagens kunnskap, vet vi imidlertidig at samme massasje vi er ikke i stand til å kurere pasienten, men dyktig guidet terapi i stor grad kan akselerere brenning av fett, lavere blodsukkernivået og redusere hevelse.

akupunktur og massasje

I sykdommer slik som perifer sirkulasjonssvikt, hypotensjon, Raynauds fenomen, Bürger sykdom, emfysem, bronkitt, sykdommer i lymfekar, alle former for reumatisme, forbedrer degenerative forandringer massasje helse ved å akselerere blodstrøm gjennom karet.

Med frostskader, arr og psoriasis forbedrer vev ernæring og raskere retur til normal hud ( ekstra aspekt er den positive effekten av vitaminer som finnes i oljer ).

Med bortfall eller knust muskelvev som resulterer i bedre ernæring og raskere økning i muskelmasse. På grunn av disse effektene er også brukes til massasje av idrettsutøvere etter intens trening for å fjerne av melkesyre. Godt gjort sports massasje kan også erstatte trening.

Massasje er også anbefalt for behandling av forstoppelse, nervesmerter, depresjon, blåmerker, forstuinger, dislokasjoner, og å eliminere kroppsholdning, inkludert en flat fot.

About tianlai

Velkommen til helsehuset TianLai TianLai tilbyr massasje og behandling som vil redusere stress og øke livskvaliteten for den enkelte. Vi har et variert tilbud for folk flest. I tillegg har vi relevant massasjebehandlinger for eldre og gravide. EN Vi bruker tradisjonell kinesisk medisinsk teori og teknikk. The goal of these methods is to stimulate the body's natural self-healing processes, and get these to circulate freely again. Vi kombinerer å trykke på punkter på kroppens overflate, strekke, løfte og press med helsebringende berøring som får deg til å føle deg rolig og avslappet. For å oppnå dette bruker vi eterisk olje mot musklene. Lyden av klassisk kinesisk musikk legger dessuten gode rammer for en flott atmosfære. Våre dyktige spesialister fra Kina vil gi deg en fantastisk opplevelse, så det er bare å komme inn og ta med vår massasjebehandling til din livsstil.
This entry was posted in Massasje og akupunktur and tagged , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>