Hva er massasje?

massasje

 

I antikkens Hellas, ble massasje representert av de religiøse ritualene. Teknikker fra Kina og India, har alltid vært den naturlige metoden for behandling.

Massasje terapi

er virkningen på at pasienten skal ha en terapeutisk effekt og avslapping, de mest brukte teknikker er kompresjon, gniing, elting, klemming, klapping. Alle teknikker som er utviklet for å påvirke endring inne i kroppen og på hud-overflaten. De akselerere blodsirkulasjonen, øker kroppstemperatur, lettere fjerning av toksiner fra kroppen.

En erfaren terapeut kan ved hjelp av akupunktur pressing effektivt overvinne problemene som overdriver muskelspenninger, migrene, isjias, muskelsmerte, revmatisk artritt, ødem, væskeansamlinger i kroppen, søvnløshet, nervøsitet, stress, angst og smertefull menstruasjon. De fleste massører bruke hendene, men kan også ha regress til sine føtter, albuer, knær eller verktøy som er laget spesielt for dette formålet, for eksempel urte-poser, steiner, bambus, kopping og mange andre.

I ulike deler av verden er forskjellige typer massasje populært og respektert.

I Europa, er den mest populære er den svenske terapeutiske oljemassasje, som var en forløper til Per Henrik Ling. Preget av en mild manuell teknikk som i kombinasjon med aromaterapi, en følelse av dyp avslapning. Gjennom bruk av oljer forbedrer hudens tilstand, og eteriske oljer bringer sin beroligende for sansene. Thailand er kjent for sine teknikker der terapeuten bruker hele kroppen, forårsaker dyp avslapning og strekking. I Hawaii er det teknikker som brukes Lomi Lomi, tar denne behandlingen i sengen plassert på sjøen. Lange, flytende bevegelser kombinert med lyden av havet perfekt å slappe av. Kinesisk massasje er basert på tetthet av trigger-punkter, der energien går til alle bein, muskler og også av ulike grunner svekket eller syke organer. Kinesisk massasje er en helbredelse, men også revitaliserende, fordi på en hensiktsmessig måte slapper spenninger og styrker de ulike systemer og organer. For de mest populære typer massasje kan også inkludere ayurveda, sport, isometrisk, lymfedrenasje, kontra-laterale, slanking og balinesisk.

Til tross for mangfold og variasjon av massasjens teknikker, har de har alle én ting til felles: slappe av, å føle at du er i en annen verden.

About tianlai

Velkommen til helsehuset TianLai TianLai tilbyr massasje og behandling som vil redusere stress og øke livskvaliteten for den enkelte. Vi har et variert tilbud for folk flest. I tillegg har vi relevant massasjebehandlinger for eldre og gravide. EN Vi bruker tradisjonell kinesisk medisinsk teori og teknikk. The goal of these methods is to stimulate the body's natural self-healing processes, and get these to circulate freely again. Vi kombinerer å trykke på punkter på kroppens overflate, strekke, løfte og press med helsebringende berøring som får deg til å føle deg rolig og avslappet. For å oppnå dette bruker vi eterisk olje mot musklene. Lyden av klassisk kinesisk musikk legger dessuten gode rammer for en flott atmosfære. Våre dyktige spesialister fra Kina vil gi deg en fantastisk opplevelse, så det er bare å komme inn og ta med vår massasjebehandling til din livsstil.
This entry was posted in Massasje og akupunktur and tagged , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>